Sådan handler du

RoboWorld er webshoppen til vores virksomhed Midtjysk Haveservice, og vi har sørget for at gøre det nemt for dig at handle, hvad enten du skal have en robotplæneklipper eller diverse akku-maskiner til din have.

Hos RoboWorld behøver du nemlig ikke at logge ind eller oprette en konto for at handle hos os. Hvis du opretter en konto, kan du gøre køb på vores side lettere for dig selv, da den gemmer dine oplysninger og præferencer. Men en konto eller log-in er ikke nødvendigt.

Nedenfor har vi en kort guide, der forklarer dig, hvordan du handler hos Roboworld. Så kan du føle dig tryg gennem hele processen. Hvis du vil vide mere om vores handelsbetingelser eller privatlivspolitik, kan du gøre det her.

Guide til handel hos RoboWorld

Hvis du er usikker på, hvordan du handler hos RoboWorld, så har vi samlet en kort guide til de forskellige trin.

  1. Du behøver ikke logge ind eller oprette en konto. Hvis du opretter en konto, kan du gemme dine oplysninger, men det er ikke nødvendigt at have en konto, hvis du skal handle hos os.
  2. Du finder de produkter, du gerne vil købe, under de forskellige faner. Vi forhandler for eksempel både robotplæneklippere og akku-maskiner til dine have.
  3. Når du har fundet de produkter, som du kunne tænke dig at købe, lægger du dem i din kurv. Du kan altid ændre i din kurv, inden du gør dit køb færdigt.
  4. Når du endeligt har besluttet dig for, præcis hvilke produkter du gerne vil købe, trykker du videre til kassen, når du er inde i din kurv. Her skal du indtaste et par forskellige oplysninger, blandt andet dit navn, adresse, og e-mail. Alle oplysningerne er til for, at vi kan sende dig en ordrebekræftelse samt sende produktet hen til den rigtige adresse. Her vil du også kunne se, at der bliver regnet en fragtpris ud. Her kan du også vælge en betalingsmulighed, hvor eneste mulighed er Dankort.
  5. Til sidst trykker du ’Bestil nu’, og så er ordren i hus! Herefter vil du få en ordrebekræftelse, og du vil også få at vide, hvornår vi sender pakken. Herfra er der altså ikke meget andet at gøre end at vente på, at din nye havemaskine kommer med posten.

Forhåbentlig giver denne guide dig bedre styr på, hvordan du handler sikkert og trygt hos RoboWorld.

Vi er autoriserede forhandlere af Ambrogio og Cub Cadet

En anden god grund til, at du kan føle dig tryg ved at handle hos os, er, at vi er autoriserede forhandlere. Det betyder kort og godt, at producenterne, henholdsvis Ambrogio og Cub Cadet, selv har godkendt os som forhandler af deres på produkter.

Det er altså samtidig også et bevis på, at de varer, som vi forhandler, er den ægte vare. Foruden dette fungerer RoboWorld og Midtjysk Haveservice også som et autoriseret reparationsværksted. Det betyder, at vi kan reparere dine havemaskiner fra enten Ambrogio eller Cub Cadet, og at vi benytter originale reservedele, der passer til producentens modeller. 

Har du spørgsmål til handel eller produkter? Så kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål til vores handelsprocedure, eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter eller mærker, som vi forhandler? Så må du endelig ikke holde dig tilbage – kontakt os i stedet allerede i dag.

Vi sidder klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. RoboWorld og Midtjysk Haveservice består af tre dedikerede anlægsgartnere, hvor vi alle er eksperter inden for vores felt. Derfor har vi en masse viden om forskellige havemaskiner, og vi kan med garanti hjælpe dig.

Du kan altid kontakte os på vores mail info@roboworld.dk eller på vores telefon +45 29 61 76 48, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Copyright © 2021 Roboworld