Om os

Hos RoboWorld kan du få hele pakken. Vi er nemlig eksperter inden for alt, hvad der har med robotplæneklippere og akku-maskiner at gøre. Derfor behøver du heller ikke at bekymre dig om, hvorvidt du får den rigtige maskine med hjem fra os, da vi gerne rådgiver dig og besvarer alle dine spørgsmål.

Vi guider dig gerne til den helt rigtige maskine, der passer til dig og dine behov, hvad enten du er på udkig efter en robotplæneklipper eller en løvblæser.

RoboWorld er en webshop til vores virksomhed Midtjysk Haveservice, hvor vi er tre professionelle og passionerede anlægsgartnere.

Hvad kan vi tilbyde hos RoboWorld?

Når du handler hos RoboWorld, er det vigtigt for os, at du føler dig tryg under hele forløbet – både under de indledende faser inden et køb, under et køb og efter et køb. Derfor tilbyder vi også både rådgivning og service af vores robotplæneklippere og akku-maskiner, så de altid fungerer, som de skal.

Hos RoboWorld har vores medarbejdere mange års erfaring med robotplæneklippere og akku-maskiner til haven – derfor guider vi dig og reparerer dine maskiner med ekspertviden inden for feltet.

Når du handler hos os, kan du regne med:

  • Rådgivning, hvor vi guider dig til at finde en maskine, der løser dine haveproblemer
  • Installation af maskine, hvor vi gerne kommer ud og installerer maskinen, så du er sikker på, at det er gjort ordentligt
  • Vinterservice af din robotplæneklipper, hvor vi gør den klar til forår og sommer
  • Garantireparation, hvor vi reparerer dine maskiner inden for deres garantiperiode
  • Reparation uden for garantiperiode
  • Originale reservedele og tilbehør til dine maskiner

RoboWorld er et autoriseret reparationsværksted og forhandler for både Ambrogio, Cub Cadet og Robomow. Det betyder også, at vi reparerer mange af de maskiner og robotplæneklippere, der bliver købt hos andre forhandlere, som eksempelvis andre byggemarkeder og netbutikker. 

Hvordan startede Midtjysk Haveservice?

Midtjysk Haveservice blev stiftet tilbage i 2009. Det blev stiftet af Henrik selv, hvorefter teamet blev udvidet med yderligere to anlægsgartnere. I dag består teamet stadig af tre ansatte, hvoraf Henrik er eksperten inden for robotter.

I 2014 begyndte Midtjysk Haveservice at forhandle robotter, da vi så en stigende interesse og efterspørgsel fra vores eksisterede kunder. Herfra tog det fart: I 2014 begyndte vi at forhandle modellerne fra Robomow, og i 2017 begyndte vi at forhandle modellerne fra Cub Cadet, og i 2021 kom Ambrogio ind i vores sortiment.

Har du yderligere spørgsmål til os, vores produkter eller ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte os på vores mail info@roboworld.dk eller på vores telefon +45 29 61 76 48, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Copyright © 2021 Roboworld