Løvblæser

Er efteråret begyndt at nærme sig, og mangler du en hurtig, effektiv og praktisk løsning? Så kan du have brug for en løvblæser.

Våde blade på græsplænen eller fliserne ude foran din hoveddør kan gøre det glat og farligt at færdes dér. Derfor er det vigtigt at fjerne de fleste nedfaldne efterårsblade, især hvis de er til gene for dig eller forbipasserende.

Det er dog ikke altid det nemmeste arbejde at stå i efterårsblæsten og indfange løsslupne blade – men med en løvblæser kan du gøre denne arbejdsbyrde meget nemmere.

Er efteråret begyndt at nærme sig, og mangler du en hurtig, effektiv og praktisk løsning? Så kan du have brug for en løvblæser.

Våde blade på græsplænen eller fliserne ude foran din hoveddør kan gøre det glat og farligt at færdes dér. Derfor er det vigtigt at fjerne de fleste nedfaldne efterårsblade, især hvis de er til gene for dig eller forbipasserende.

Det er dog ikke altid det nemmeste arbejde at stå i efterårsblæsten og indfange løsslupne blade – men med en løvblæser kan du gøre denne arbejdsbyrde meget nemmere.

Vores løvblæser fra Cub Cadet

Med en løvblæser skubber du kontrolleret alle bladene i samme retning, så du kan samle det hele et sted. Herefter skal du blot samle de nedfaldne blade i en sæk eller – hvis du har én – du smide alle bladene oven på din kompostbunke. Nedfaldne blade går nemlig i forrådnelse og er med til at danne en blød og god jord med masser af næring, som du kan bruge til foråret, hvor du skal så nye små spirer og planter. Hvis du vælger at smide de opsamlede balde ud, skal du sørge for, at det er en pose, der kan holde til at blive lidt våd, og som kan holde til lidt vægt, da fugtige blade kan veje en del.

Vores løvblæser er fra Cub Cadet. Den kører på genopladeligt batteri, hvor både løvblæserbatteri og -oplader sælges separat fra akku-maskinen.

Cub Cadet LH5 B60-løvblæseren har en lufthastighed på op til 180 kilometer i timen og har derfor en rigtig god kraft, der kan skubbe mange blade i samme retning på samme tid. Akku-løvblæseren kommer med en luftvolumen på op til 1020 kubikmeter i timen og er designet med et soft grip-håndtag, der er ergonomisk bygget, så det er behageligt for dig at holde på maskinen.

Maskinen kan desuden indstilles i flere forskellige blæsehastigheder, alt efter hvad du finder nødvendigt i den pågældende situation. Med en løvblæser slipper du også for at gå og rive bladene sammen.

Fordelene ved en batteridrevet akku-løvblæser

Der er mange fordele ved en batteridrevet løvblæser. For det første får du fuld fleksibilitet, og du kan bevæge dig hvor end du vil, da du ikke er forstyrret af en ledning, som du er med en eldrevet løvblæser.

Derfor kan du også benytte en løvblæser med batteri, uanset om du har en stor have eller en lille have. Er du bange for pludselig at skulle stå og mangle batteri, når du bruger den? Så er det en god ide at have et reservebatteri, der altid er opladet, så du ikke skal stoppe arbejdet. Du kan købe både løvblæserbatteri og -oplader hos os.

Med en løvblæser med batteri behøver du heller ikke at bekymre dig om en ledning, eller om ledningen er lang nok. Du behøver heller ikke at bekymre dig om benzin eller alt for høj støj, da en batteridrevet løvblæser larmer væsentligt mindre en end løvblæser, der kører på benzin. Desuden sviner en løvblæser på batteri også meget mindre end en benzindrevet motor.

Uanset hvilken slags løvblæser du vælger, er det stadig vigtigt at have sikkerhedsudstyret i orden. Du kan måske tænke, at det er en lidt af en overdrivelse, da der hverken er skarpe kanter eller knive på en løvblæser, men ikke desto mindre er det stadig vigtigt, at du beskytter dig selv. For eksempel er det en rigtig god ide at have beskyttelsesbriller på, når du benytter en løvblæser, da kviste, små sten eller sand kan flyve rundt om ørene på dig og finde vej til dine øjne. Med sikkerhedsbriller forhindrer du dette.

Har du købt en løvblæser, der larmer meget? Så er det også vigtigt, at du benytter høreværn. Det anbefales, at du benytter høreværn, hvis støjniveauet når over 85 dB.

Er din løvblæser gået i stykker?

Det kan jo ske for enhver, at en havemaskine fra tid til anden går i stykker. Måske efter for meget brug eller måske fordi der er en fejl. Hvad end grunden er til, at din løvblæser ikke længere virker, så står vi klar til at hjælpe.

RoboWorld er nemlig også et autoriseret reparationsværksted for Cub Cadets robotplæneklippere og akku-maskiner. Det betyder, at når din løvblæser er itu, kan du komme ind forbi os – så kigger vi på det og reparerer maskinen til en ordentlig pris. Er din garantiperiode udløbet? Det er intet problem for os! Vi reparerer nemlig både maskiner købt hos os før og efter, at garantien er udløbet. På den måde er du sikker på, at du altid kan få fikset dine akku-maskiner eller robotplæneklipper fra Cub Cadet.

Når vi ordner din løvblæser, benytter vi os kun af originale reservedele, der matcher din maskine. På den måde er du sikker på, at kvaliteten lever op til Cub Cadets kvalitet, og at de forskellige reservedele matcher netop din model.

Har du spørgsmål til vores løvblæser? Så kontakt til os allerede i dag

Har du behov for at kontakte os vedrørende vores produkter eller vores virksomhed? Så sidder vi klar til at hjælpe dig.

RoboWorld er en webshop for vores side Midtjysk Haveservice, hvor vores team består af tre anlægsgartnere. Vi har mange års erfaring inden for vores felt, og derfor kan vi også guide dig til valg af produkter eller hjælpe dig med specifikke spørgsmål eller havesituationer.

Du kan altid kontakte os på vores mail info@roboworld.dk eller på vores telefon +45 29 61 76 48, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Copyright © 2021 Roboworld