Kædesav

Hvis du er haveejer, kan du næsten ikke gå galt i byen med en god og solid kædesav. En kædesav kan nemlig benyttes til meget forskelligt havearbejde. Du kan for eksempel benytte en kædesav til at fjerne uønskede grene eller kviste på et træ. Samtidigt kan du også benytte en kædesav til helt at fælde træet, hvis det for eksempel skygger for solen.

Hvis du skal have beskåret mindre størrelser, for eksempel en hæk eller busk, kan du med fordel benytte en hækkeklipper frem for en kædesav, der kan virker alt for voldsomt for en lille plante.

 1. Cub Cadet LH5 C60 kædesav
  Cub Cadet LH5 C60 kædesav
  2.479,00DKK
 2. Wolf-Garten e-multi-star kædesav
 3. Wolf Garten e-multi-star håndtag
 4. Wolf garten e-multistar skaft
  Wolf garten e-multistar skaft
  699,00DKK

Hvis du er haveejer, kan du næsten ikke gå galt i byen med en god og solid kædesav. En kædesav kan nemlig benyttes til meget forskelligt havearbejde. Du kan for eksempel benytte en kædesav til at fjerne uønskede grene eller kviste på et træ. Samtidigt kan du også benytte en kædesav til helt at fælde træet, hvis det for eksempel skygger for solen.

Hvis du skal have beskåret mindre størrelser, for eksempel en hæk eller busk, kan du med fordel benytte en hækkeklipper frem for en kædesav, der kan virker alt for voldsomt for en lille plante.

Hvilken kædesav skal du vælge?

Hvilken kædesav du skal vælge, afhænger af opgaven, som du skal bruge den til. Står du med en større opgave, for eksempel nedfældning af mange store og tykke træer, er det bedst med en kraftig og stor kædesav. Står du derimod med en opgave, der ikke behøver nær så mange hestekræfter, kan du roligt vælge en mindre model.

Når vi kigger på kædesave, findes der tre slags: en benzindrevet kædesav, en eldrevet kædesav og en akku-kædesav, der kører på genopladelige batterier.

En benzindrevet kædesav er oftest en meget kraftig kædesav, der kan varetage store og langvarige opgaver. Det er også en kædesav, der vejer en del, og den skal bruges, hvis du i forvejen har styr på kædesave. Dog er støjniveauet på sådan en maskine ret højt.

En eldrevet kædesav er lidt mindre og mere handy end en benzindrevet kædesav – og så er du også sikker på, at kædesaven hele tiden virker, så længe den er sat til strøm. Et minus ved sådan en kædesav kan være, at den altid er afhængig af, at der er et strømstik i nærheden, og at du kan blive forstyrret af ledningen, når du benytter maskinen.

Hvis du vil have en kædesav, der er handy som en eldrevet kædesav, men hvor du ikke skal bekymre dig om en ledning, er en akku-kædesav det rette valg for dig. En akku-kædesav kører nemlig på genopladelige batterier. Hvis du vil være sikker på, at du altid har batterilevetid nok, er det smart at have ekstra batteri, der altid er genopladet. Vi sælger både batterier og opladere til akku-maskiner. En akku-kædesav larmer også langt mindre end en benzindrevet kædesav, og det vil dine naboer nok takke dig for, men derfor er det stadig nødvendigt med et godt høreværn.

Vores kædesav fra Cub Cadet kører på genopladelige batterier. Cub Cadet LH5 C60 har en god sværdlængde på 40 centimeter og kører med en kædehastighed på op til 13,5 meter i sekundet. Derudover sørger den selv for at smøre kæden, da den kommer med automatisk kædesmøring.

 

Sikkerhedsudstyr er essentielt, når du benytter en kædesav

Når du benytter en kædesav, er det en rigtig god ide at benytte sikkerhedsudstyr, så du undgår personskader. Det betyder, at du både skal have både sikkerhedsbukser, sikkerhedssko, sikkerhedsjakke samt hoved- og ansigtsbeskyttelse.

Sikkerhedsbukser, -sko og -jakke er designet til at stoppe kædesaven, inden den når ind til din krop. Det vil altså sige, at kædesaven skærer, men bliver stoppet af materialet i sikkerhedstøjet. Hoved- og ansigtsbeskyttelse er nødvendigt til at afværge kviste eller grene, der kan falde ned. Til slut er det rigtig godt med et høreværn, da en kædesav har det med at larme meget, uanset om du køber en elkædesav, en batterikædesav eller en kædesav, der kører på benzin.

Er din kædesav gået i stykker?

Er din kædesav fra Cub Cadet gået i stykker, er det ikke nødvendigt for dig at kigge efter et reparationsværksted andetsteds, for vi er nemlig et autoriseret reparationsværksted for Cub Cadets robotplæneklippere og akku-maskiner. Det betyder også, at vi fikser din kædesav, hvis den pludselig ikke virker.

Er garantien på din maskine udløbet, behøver du ikke at tænke, at løbet er kørt. Hos RoboWorld reparerer vi nemlig også akku-maskiner fra Cub Cadet og mange slags robotplæneklippere, efter at garantiperioden er udløbet – naturligvis hvis maskinerne er købt hos os.

Som et autoriseret reparationsværksted for blandt andet Cub Cadet betyder det, at vi kun benytter os af originale reservedele, når vi fikser dine maskiner. På den måde er du sikker på, at du får den sammen gode kvalitet, som du kender, når vi er færdige med reparationen af din kædesav – og at reservedelene netop passer til din model.

Kort om mærket Cub Cadet

Cub Cadet blev først kendt i 1961, da de lancerede deres første gule havetraktor. Siden da har den gule farve gået igen i stort set alle deres maskiner, og som du kan se hos os, er alle vores akku-maskiner fra Cub Cadet også gule. Efter 1961 begyndte de at producere forskellige akku-maskiner til haven, og i 2013 blev deres første robotplæneklipper lanceret. Det er også muligt at købe robotplæneklippere fra Cub Cadet hos RoboWorld.

Har du spørgsmål til vores kædesav? Så skriv eller ring til os allerede i dag

Har du spørgsmål til vores kædesav eller måske reparation af kædesaven? Så skal du endelig kontakte os. Vi sidder nemlig klar til at hjælpe og har stor ekspertviden inden for vores felt.

RoboWorld er nemlig en webshop for Midtjysk Haveservice, hvor vi er tre anlægsgartnere. Samlet har vi mange års erfaring og viden inden for alt slags havearbejde, og derfor kan du også føle sig tryg, når vi guider og rådgiver dig.

Du kan altid kontakte os på vores mail info@roboworld.dk eller på vores telefon +45 29 61 76 48, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Copyright © 2021 Roboworld