Hækkeklipper

En utrimmet hæk kan være til gene for både dig selv og forbipasserende – i hvert fald, hvis hækken er plantet ud til et fortov. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at holde den trimmet i vækstperioder, hvor hækken normalt kan blive vild og for fyldig.

En flot have har også godt af at blive indrammet af en helt lige og velklippet hæk, der er med til at øge helhedsindtrykket. Det kan dog være en noget tidskrævende proces, hvis du ikke har de rigtige værktøjer.

Her er en hækkeklipper designet til netop det formål, og den hjælper dig med at trimme hækken hurtigt og effektivt.

 1. Cub Cadet LH5 H60 Hækkeklipper
  Cub Cadet LH5 H60 Hækkeklipper
  1.795,00DKK
 2. Wolf Garten e-multistar hækkeklipper
 3. Wolf Garten e-multi-star håndtag
 4. Wolf Garten e-multi-star beskæringssaks
 5. Wolf garten e-multistar skaft
  Wolf garten e-multistar skaft
  699,00DKK

En utrimmet hæk kan være til gene for både dig selv og forbipasserende – i hvert fald, hvis hækken er plantet ud til et fortov. Derfor er det også vigtigt, at du sørger for at holde den trimmet i vækstperioder, hvor hækken normalt kan blive vild og for fyldig.

En flot have har også godt af at blive indrammet af en helt lige og velklippet hæk, der er med til at øge helhedsindtrykket. Det kan dog være en noget tidskrævende proces, hvis du ikke har de rigtige værktøjer.

Her er en hækkeklipper designet til netop det formål, og den hjælper dig med at trimme hækken hurtigt og effektivt.

Vores akku-hækkeklipper fra Cub Cadet

Når du har en hæk, skal den klippes flere gange om året, for en hæk vokser rigtig meget. Derfor er det også en god ide at have en rigtig god hækkeklipper, der kan gøre det hårde arbejde for dig – og som efterlader et snorlige resultat. Der findes mange forskellige varianter af hækkeklippere, og derfor skal du også finde den akku-hækkeklipper, der passer til dig.

Vores hækkeklipper er fra Cub Cadet. Vores batterihækkeklipper er en elektrisk akku-hækkeklipper og drevet af et genopladeligt batteri, hvor både batteri og lader sælges separat. Vores Cub Cadet LH5 H60 hækkeklipper har en sværdlængde på 30 centimeter, og den er designet med et ergonomisk soft grip-håndtag, så det bliver behageligt for dig at klippe din hæk.

Find en hækkeklipper, der passer til dine behov

Når du skal finde en ny hækkeklipper, skal du lede efter en, der passer til dine behov. Det, du blandt andet skal overveje, er, hvilken slags hæk du har derhjemme. Er det en stor hæk med kraftige grene, eller har du en finere hæk, der er lille og mindre kompakt? Valget af din hækkeklipper afhænger nemlig af, hvilken slags hæk du har, og hvor kraftig bevoksningen er. Jo kraftigere og tykkere hæk du har, desto kraftigere hækkeklipper skal du kigge efter.

Det næste, du skal overveje, er størrelsen på din hæk hjemme i haven. Hvis du for eksempel har en meget høj hæk, bør du overveje en hækkeklipper med et langt sværd, så du slipper for at stå og balancere på ujævn grund med din nye akku-hækkeklipper. Vil du gerne have, at der tager kort tid at klippe din hæk en søndag formiddag, så er det også en smart ide at finde en hækkeklipper med et langt sværd.

Hvis du derimod har en lille hæk, hvor du også går meget op i form eller finesse, er det en god ide med et hækkeklipper med et mindre sværd. Med et lille sværd kan du nemlig komme tættere på hækken og udvælge helt specifikke grene, så du kan forme hækken, som du vil.

Til sidst skal du overveje, om du vil have en hækkeklipper, der kører på batteri, eller hvor du er afhængig af et strømstik, da der er ledning til. Det er oftest lettere blot med en akku-maskine, der kører på batteri, hvor du kan oplade batteriet, når der er dødt. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om en ledning, der er i vejen.

Det smarte ved en akku-hækkeklipper, der er forbundet til en ledning, er, at du ikke skal tænke på strøm eller opladning. Derimod skal du være opmærksom på ledningen, og du skal sikre dig, at din hæk ikke står for langt væk til, at din hækkeklipper kan nå.  

Hvornår skal du klippe hækken?

Er du i tvivl om, hvornår du skal klippe din hæk? Det kan vi godt forstå. Det er nemlig også forskelligt, alt efter hvilken slags hæk du har, men de fleste hække skal klippes et par gange om året. De fleste haveejere har en hæk i buksbom, og den skal mindst klippes to gange. Dog aldrig senere end september, da det er en langsomt voksende busk, og kulde kan skade nyklippede grene.

Hvis du klipper din hæk i håb om, at den skal kunne klare et tungt lag sne om vinteren, skal du sørge for at klippe den bred i bunden og smallere i toppen, for at der ikke kan ligge så meget sne, og for at buskens grene ikke kollapser under sneen.

Er din hækkeklipper gået i stykker?

Hvis du står i den uheldige situation, at den Cub Cadet-hækkeklipper, som du har købt hos os er gået i stykket, så kan vi heldigvis hjælpe dig!

RoboWorld fungerer nemlig også som et autoriseret reparationsværksted for Cub Cadet robotplæneklippere og akku-maskiner. Det vil sige, at du sagtens kan komme ind med din hækkeklipper, hvis den pludselig ikke virker længere – og du kan komme forbi både før og efter at garantiperioden er udløbet. Vi sørger nemlig også for at reparere din hækkeklipper, selvom garantien ikke længere gælder.

Vi benytter os naturligvis kun at originale reservedele, så du er sikret samme gode kvalitet, som du kender,  fordi delene er designet til netop model.

Har du spørgsmål til vores hækkeklipper? Så ring til os allerede i dag

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores hækkeklipper, eller er du måske i tvivl om, hvilken slags hækkeklipper, du skal købe? Så sidder vi klar til at hjælpe. RoboWorld er en webshop for Midtjysk Haveservice, der består at tre anlægsgartnere. Vi har mange års erfaring og viden inden for vores felt, og derfor kan du også være sikker på, at vi kan guide dig til den rigtige akku-maskine, og at vi kan besvare dine spørgsmål fyldestgørende.

Du kan altid kontakte os på vores mail info@roboworld.dk eller på vores telefon +45 29 61 76 48, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig.

Copyright © 2021 Roboworld